Search found 11 matches
by fepeacock
Tue Jul 31, 2007 4:36 pm
Forum: Awasu - Bug Reports
Topic: Users/Logs directory problem
Replies: 1
Views: 12556

Users/Logs directory problem

Hello I installed the Personal edition 2.3 and attached a SaveChannelfeed hook to a channel. The log on the hook indicates an error which I presume is a result of there not being a Users/Logs subdirectory in the awasu directory. The specific error I am getting is: 31jul07 16:53:10 | Raising the chan...
by fepeacock
Mon Oct 09, 2006 11:17 pm
Forum: Awasu - Feature Requests
Topic: Run Awasu without user account
Replies: 1
Views: 16302

Run Awasu without user account

Hello

Is it possible to have awasu running in userless mode? That is can it be running without a user needing to login?

Thanks
by fepeacock
Thu Oct 05, 2006 12:32 pm
Forum: Awasu - Bug Reports
Topic: Sync from 2.2 to 2.2.3 (Personal)
Replies: 1
Views: 7776

Sync from 2.2 to 2.2.3 (Personal)

How do I transfer channel and other information from Personal 2.2 to Personal 2.2.3? Synchronization does not work.

Thanks
by fepeacock
Thu Oct 05, 2006 12:15 pm
Forum: Awasu - Bug Reports
Topic: Awasu ends after startup
Replies: 9
Views: 20115

Success with 2.2.3 (Personal)

I decided that I would try a different version. I did a clean installation of 2.2.3 and all went OK.

Thanks for the help.
by fepeacock
Thu Oct 05, 2006 12:03 pm
Forum: Awasu - Bug Reports
Topic: Awasu ends after startup
Replies: 9
Views: 20115

Further registry deletions do not help

I deleted all registry entries which contain the word awasu but the installation still failed.
by fepeacock
Thu Oct 05, 2006 11:57 am
Forum: Awasu - Bug Reports
Topic: Awasu ends after startup
Replies: 9
Views: 20115

Still no solution

Hello

I have reset the UI and reinstalled and the problem still exists.

Are there any other possible solutions?
by fepeacock
Wed Sep 27, 2006 4:29 pm
Forum: Awasu - Bug Reports
Topic: Awasu ends after startup
Replies: 9
Views: 20115

Same problem

Hello I renamed my users directory. It regenerated my directory but still the same problem existed. I uninstalled and then reinstalled into awasu2.2 and the same problem occured. Is it possible that there are registry settings from earlier installations still affecting the latest installation.
by fepeacock
Tue Sep 26, 2006 4:40 pm
Forum: Awasu - Bug Reports
Topic: Awasu ends after startup
Replies: 9
Views: 20115

Version

Hello I have tried to run the personal edition, v2.2. The application starts up and seems OK but a second later the menu bar section blanks out and then the application quits. The build.info file contains: [BuildInfo] Version=2.2 IsTrialVersion=0 MSLU=0 HttpUserAgent=Awasu/2.2PE BuildDateTime=Dec 31...
by fepeacock
Tue Sep 26, 2006 11:59 am
Forum: Awasu - Bug Reports
Topic: Awasu ends after startup
Replies: 9
Views: 20115

Awasu ends after startup

Hello I have installed the Professional and thereafter after I had uninstalled the Professional edition, the Personal versions on Windows Server 2003. In both cases the application starts but thereafter closes without any messages. Can Awasu run on Windows Server 2003? Another question: How do I tra...
by fepeacock
Thu Sep 14, 2006 4:08 pm
Forum: Awasu - General Discussion
Topic: Process feed item in hook script
Replies: 4
Views: 11505

Storing content

Hello I am aware of the feed xml file in the logs directory. The problem is that it contains links to the files I need to process on. I would like to obtain the contents of these links in the feed xml file. I presumed in the downloaded offline content would be stored on the hard-drive but it appears...
by fepeacock
Thu Sep 14, 2006 3:06 pm
Forum: Awasu - General Discussion
Topic: Process feed item in hook script
Replies: 4
Views: 11505

Process feed item in hook script

Hello I am interested in obtaining the items in a feed (such as that produced in the download feature in the Pro version). I would then like to run a hook on the separate full-content items in the feed that have been obtained. I have downloaded 2.2.3 and can see that the files are viewable in IE but...

Go to advanced search