User avatar
prazim
Posts: 263
Joined: Mon Aug 08, 2005 4:17 pm

Postby prazim » Wed Dec 27, 2006 4:10 am

Hi,
I have customized all of my font settings for Windows but discovered tonight that Awasu isn't using them, for some reason. I have chosen the Windows XP style thinking it would grabthem that way, but it didn't happen. Is there a setting I have overlooked?
Thanks!
Sue

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3021
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Wed Dec 27, 2006 10:39 am

sue wrote:Is there a setting I have overlooked?

You can set fonts and other UI settings in the Fonts page in the Program Options dialog.

User avatar
prazim
Posts: 263
Joined: Mon Aug 08, 2005 4:17 pm

Postby prazim » Wed Dec 27, 2006 4:31 pm

Thank you, I did that however the tabs aren't conforming to the font selection I set for Windows or within Awasu.
Thanks!
Sue

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3021
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Wed Dec 27, 2006 5:45 pm

sue wrote:however the tabs aren't conforming to the font selection I set for Windows or within Awasu.

You mean the browser window tabs? Those are handled the third-party GUI toolkit we use. I guess it <u>maybe</u> should be picking up the Windows settings but isn't. Sigh... :-(

User avatar
prazim
Posts: 263
Joined: Mon Aug 08, 2005 4:17 pm

Postby prazim » Thu Dec 28, 2006 12:33 am

Hi, yes, the browser tabs and the menu labels aren't picking up the Windows settings...also, the control center label and associated tabs at the bottom are not the Windows font.


Return to “Awasu - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests