Page 1 of 1

Database Corrupted

Posted: Tue Jul 16, 2013 12:58 pm
by altica
We had a power loss a few weeks ago & I think my Awasu database is corrupted.

I get the message 'SQL logic error or missing database'

What can I do to add the database again? It doesn't matter about losing the data, a blank database would be fine.


Graham

Re: Database Corrupted

Posted: Tue Jul 16, 2013 1:04 pm
by support
altica wrote:What can I do to add the database again? It doesn't matter about losing the data, a blank database would be fine.

Just delete your archive.db file. This page explains where to find it.

Re: Database Corrupted

Posted: Tue Jul 16, 2013 2:39 pm
by altica
Thanks - worked a treat :)