hedgevine

Postby hedgevine » Wed Feb 25, 2004 4:50 pm

When I attempt to add a new category using the steps outlined in your help section, after clicking OK, the newly created category disappears, and does not show up, even after closing the program and reloading.

Any suggestions?

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3021
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Wed Feb 25, 2004 10:46 pm

Which version are you using?

We found a bug in the Windows 98/Me version that sounds like what you're seeing. This has been fixed for the next beta (out in a few days).

hedgevine

Postby hedgevine » Thu Feb 26, 2004 12:39 am

I'm using Personal Edition 1.2, downloaded today, 2/25/04. I will keep on the lookout for the updated release. If all go well I will upgrade to the Advanced version!
Very nice reader (still like folder views, though!)

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3021
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Thu Feb 26, 2004 1:09 am

hedgevine wrote:still like folder views, though!


It's coming, it's coming! It's just that I like to try get a bit of sleep at least every now and then :-( :whip:

Sigh...

BTW, send me an email if you'd like to give the new beta a whirl.

hedgevine

Postby hedgevine » Fri Feb 27, 2004 9:02 pm

I solved the problem temporarily by manually adding categories in the "config.ini" file...it worked!


Return to “Awasu - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests