Page 1 of 1

Forum Feeds - 404?

Posted: Wed Sep 26, 2007 6:39 am
by indocobraone
None of the Forum Feeds seem to work. Is it me?

Re: Forum Feeds - 404?

Posted: Wed Sep 26, 2007 6:52 am
by support
indocobraone wrote:None of the Forum Feeds seem to work.

Try clicking on the "Feeds" link at the top of the forums and regenerating the feed URL.

Posted: Wed Sep 26, 2007 7:19 am
by indocobraone
I'm sorry, I don't know about you, but whenever I click/refresh I still get your 404-page (nice one btw).
I also tried grabbing the link from the source (.php) but nope, no go either!
I had the same problem with the original links in Awasu when I installed it.
I want to keep track of the messages in forums because I occasionally get strange messages about I/O errors, also in Searches.
I have purchased Awasu Professional.

best rgd

Posted: Wed Sep 26, 2007 11:22 am
by support
indocobraone wrote:I'm sorry, I don't know about you, but whenever I click/refresh I still get your 404-page (nice one btw).
I had the same problem with the original links in Awasu when I installed it.\

This sounds like you've got something between your PC and our server (e.g. a proxy) that is incorrectly returning a 404.

Post the URL's you're having trouble with and I'll take a look at it.

Posted: Wed Sep 26, 2007 11:58 am
by indocobraone
These links give 404:
http://www.awasu.com/forums/feed.php?forum=2
http://www.awasu.com/forums/feed.php?forum=3
http://www.awasu.com/forums/feed.php?forum=4
http://www.awasu.com/forums/feed.php?forum=6
When clicked: 404
When manually inserted in Awasu: 404
It cannot be accessed in FeedDemon either.

This link is OK:
http://www.awasu.com/weblog/wp-rss2.php

I use:
Windows Vista Ultimate
Netgear Router
Kapersky Antivirus/Firewall

Nowhere do I block any URLs or IPs

Posted: Wed Sep 26, 2007 12:01 pm
by support

Where did you get these URL's from? IIRC, these are the old-style forum feed URL's, from before we switched to the current system.

This is why I suggested re-generating the feed URL's.

Posted: Wed Sep 26, 2007 12:18 pm
by indocobraone
When I go to:
http://www.awasu.com/

Click Support (top right)
http://www.awasu.com/support.php

Click Forums more...
http://www.awasu.com/forums/

Select General
http://www.awasu.com/forums/viewforum.php?f=2

Click the RSS Feed icon (top right)
http://www.awasu.com/forums/feed.php?forum=2

that is where I got one.
That is this forum!

Posted: Wed Sep 26, 2007 12:19 pm
by indocobraone
When I go to:
http://www.awasu.com/

Click Support (top right)
http://www.awasu.com/support.php

Click Forums more...
http://www.awasu.com/forums/

Select General
http://www.awasu.com/forums/viewforum.php?f=2

Click the RSS Feed icon (top right)
http://www.awasu.com/forums/feed.php?forum=2

that is where I got one.

Posted: Wed Sep 26, 2007 12:20 pm
by indocobraone
When I go to:
http://www.awasu.com/

Click Support (top right)
http://www.awasu.com/support.php

Click Forums more...
http://www.awasu.com/forums/

Select General
http://www.awasu.com/forums/viewforum.php?f=2

Click the RSS Feed icon (top right)
http://www.awasu.com/forums/feed.php?forum=2

that is where I got one.

Posted: Wed Sep 26, 2007 12:28 pm
by indocobraone
support wrote:...these URL's from? IIRC, these are the old-style forum feed URL's, from before we switched to the current system.

This is why I suggested re-generating the feed URL's.


I only know how to get here through the links I gave. So I am not aware of old-style and new-style forum. I thought there is one forum only, this is where I place this message.
How do I re-generate the feed URL's? Where do I find this?

Posted: Wed Sep 26, 2007 12:41 pm
by support
indocobraone wrote:How do I re-generate the feed URL's? Where do I find this?

At the top of the forums page, you will see a navbar with a bunch of links. One of them is "Feeds" so click on that and you will get to a page that will give you the proper feed URL's.

We used to use a different software package to generate the forum feeds but changed it about a year ago. There used to be a server redirect on the old URL's to the new ones but I think I took it out :oops:

Posted: Wed Sep 26, 2007 12:58 pm
by indocobraone
Thanks, just found it. It generates one link for all sections. :D

Pls take out the old RSS Feed icons (or place a redirect), it is confusing.

Posted: Thu Sep 27, 2007 4:24 pm
by indocobraone
Hi Support,

If you're in the process of checking out one thing and the other, I would like to draw your attention to the Logo link of your Forum feed, which is wrong.

The logo in the RSS Feed for Awasu News (front page)is:
http://www.awasu.com/images/logos/logo-small.jpeg - this one is OK!

The logo in the generated RSS Feed for the forums is:
http://www.awasu.com/images/logo-small.jpeg - this one is WRONG

Thought I'd let you know.

Rgds,
Roderick

Posted: Fri Sep 28, 2007 6:57 am
by support
Thanks for letting us know. The website underwent a major redesign a few months back and I guess a few things slipped through the cracks :oops: