Risenndeed
Posts: 3
Joined: Mon Feb 13, 2006 2:24 am
Location: Maryland
Contact:

Postby Risenndeed » Mon Feb 13, 2006 2:27 am

I'm getting a feed from feedburner that has html in it. Is there a plugin or something that I can use to clean up the feed?

http://feeds.feedburner.com/MondayMorningInsightWeblog

User avatar
support
Site Admin
Posts: 2924
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Mon Feb 13, 2006 2:51 am

Risenndeed wrote:I'm getting a feed from feedburner that has html in it. Is there a plugin or something that I can use to clean up the feed?

http://feeds.feedburner.com/MondayMorningInsightWeblog


What's the problem? This feed is handled OK by Awasu.

If you want to see the feed with no HTML, you can configure the channel to show a plain-text version of the feed items. Open the channel's Properties dialog and change the <i>Feed content</i> setting in the bottom-right of the first page.

Risenndeed
Posts: 3
Joined: Mon Feb 13, 2006 2:24 am
Location: Maryland
Contact:

Postby Risenndeed » Mon Feb 13, 2006 3:36 am

Plain text, default, full content, I get the same results:

Code: Select all

<p><img title="Unhappy_1" alt="Unhappy_1" src="http://www.mmiblog.com/photos/uncategorized/unhappy_1.jpg" border="0" style="FLOAT: left; MARGIN: 0px 5px 5px 0px" /> Are you sure?</p> <p>According to <a href="http://www.shrm.org/login.asp?clickth=http://www.shrm.org/ema/news_published/CMS_014369.asp">Working in America: The Disgruntled Workforce Survey</a>, 77% of the more


Rather than a formatted page. All my other feeds seem to be just fine.

User avatar
support
Site Admin
Posts: 2924
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Mon Feb 13, 2006 4:07 am

I had a closer look at what's happening and there's something a bit odd going on.

What version of Awasu are you using? Are you using Mozilla as the embedded browser?

Risenndeed
Posts: 3
Joined: Mon Feb 13, 2006 2:24 am
Location: Maryland
Contact:

Postby Risenndeed » Mon Feb 13, 2006 6:59 pm

Advanced Edition 2.2

Using the default (IE6 sp2) as the browser

Running XP Pro.

Their atom feed from the site (well, behind the site) works fine, but it only feeds the last 5 entries, I'd rather use the feedburner feed.

User avatar
support
Site Admin
Posts: 2924
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Tue Feb 14, 2006 7:41 am

The problem is with the feed.

They are providing the item content in <summary> tags but not specifying a <i>type</i> attribute. The Atom 0.3 specification clearly states that in this situation, the content is to be treated as <i>text/plain</i> which is why you're seeing all the HTML markup. This problem may be being caused by either FeedBurner or the feed publisher themselves.

BTW, the FeedBurner feed is also Atom and also appears to only return 5 items. I couldn't find another feed on the site.


Return to “Awasu - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests