Page 1 of 1

update rate

Posted: Thu Aug 06, 2009 12:19 pm
by Booboo
How can I change the update rate of all my channels in one go?

Re: update rate

Posted: Thu Aug 06, 2009 12:32 pm
by support
Booboo wrote:How can I change the update rate of all my channels in one go?

Run <tt>ChannelMaintenance.exe</tt> and set <i>Auto-update interval</i>.

Posted: Thu Aug 06, 2009 12:45 pm
by Booboo
Thanks. That's a nifty feature.