GoDanno
Posts: 27
Joined: Tue Mar 28, 2006 4:34 pm

Postby GoDanno » Sat Jun 05, 2010 6:19 pm

The following channel feed started failing a couple of days ago:

http://feeds.arstechnica.com/arstechnica/index

The Awasu logs show the following error:

05jun10 11:00:51 Ars Technica error: Can't update the channel.
- XML parse failed (11:L350:C79): undefined entity

However, the NewsRoom for Android app handles it w/o any errors.

User avatar
kevotheclone
Posts: 239
Joined: Mon Sep 08, 2008 7:16 pm
Location: Elk Grove, California

Postby kevotheclone » Sat Jun 05, 2010 9:45 pm

There's a character encoding problem with one of the feed items. When you posted it was on line 350 (L350:C79) now it's on line 434. In a couple of hours/days it'll probably drop out of the RSS file althogether and the feed will work again.

GoDanno
Posts: 27
Joined: Tue Mar 28, 2006 4:34 pm

Postby GoDanno » Sat Jun 05, 2010 10:04 pm

Thanks.

User avatar
kevotheclone
Posts: 239
Joined: Mon Sep 08, 2008 7:16 pm
Location: Elk Grove, California

Postby kevotheclone » Sun Jun 06, 2010 12:11 am

It's already moved down to line 485 out of the around 1100 lines.

The title of the invalid feed item is:
The secret sex lives of crickets, now with 24/7 video

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3021
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Sun Jun 06, 2010 2:08 am

kevotheclone wrote:The title of the invalid feed item is:
The secret sex lives of crickets, now with 24/7 video

Um, sounds like it''s maybe not such a bad thing the feed got broke :|

GoDanno
Posts: 27
Joined: Tue Mar 28, 2006 4:34 pm

Postby GoDanno » Sun Jun 06, 2010 3:30 am

support wrote:Um, sounds like it''s maybe not such a bad thing the feed got broke :|


Exactly!


Return to “Awasu - Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests