MarcF

Postby MarcF » Sun Oct 05, 2003 6:30 pm

Hi - I am finding a problem when I minimize Awasu to the system tray, then right-click it (e.g. to see selected feed items). It crashes every time.

The message that comes up is similar to the following:

AWASU caused an invalid page fault in
module <unknown> at 0000:02eb0eb1.
Registers:
EAX=01975724 CS=017f EIP=02eb0eb1 EFLGS=00010202
EBX=004b5268 SS=0187 ESP=00d1e428 EBP=00d1e43c
ECX=00d1f2a4 DS=0187 ESI=00d1eac6 FS=139f
EDX=bff52558 ES=0187 EDI=01975724 GS=0000
Bytes at CS:EIP:

Stack dump:
004b7130 01975724 00d1eac6 01975724 00d1f2a4 00d1e450 004b527f 00000000 00d1eac6 01975724 00d1e4cc 006858de 00000000 00d1eac6 01975724 01975724

Marc

User avatar
support
Site Admin
Posts: 2925
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Sun Oct 05, 2003 6:33 pm

Is this Marc Fraser, as in running Awasu 1.1.3 on Windows 98 Marc Fraser? :-)

I'll take a look.

Marc F(raser)

Postby Marc F(raser) » Mon Oct 06, 2003 2:29 pm

Yes it is :oops: So used to abbreviating on the web that it's become habit now. Thanks. :lol:

One real bonus with v.1.1.3 is speed - much quicker!

MarcF

User avatar
support
Site Admin
Posts: 2925
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Sun Dec 07, 2003 7:32 am

MarcF wrote:I am finding a problem when I minimize Awasu to the system tray, then right-click it (e.g. to see selected feed items). It crashes every time.


Sorry about the delay in responding to this one. I couldn't reproduce this when you first reported it but it's happening now :roll:

This is a weird one and appears to be caused by a bug in MFC (Microsoft's GUI toolkit). It might be possible to work around it but I'm keeping changes to an absolute minimum at this point (in the interests of program stability) since we are preparing the 1.2 release. It'll have to be a known issue for the moment and I'll look at it again after that.

Marc Fraser

Postby Marc Fraser » Sun Dec 07, 2003 10:58 am

Hi - thanks for that. To be honest, I've got used to not using it now - the newer version was so much faster and more stable that the problem was insignificant.

Cheers,
Marc


Return to “Awasu - Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests