Page 1 of 1

Users/Logs directory problem

Posted: Tue Jul 31, 2007 4:36 pm
by fepeacock
Hello

I installed the Personal edition 2.3 and attached a SaveChannelfeed hook to a channel. The log on the hook indicates an error which I presume is a result of there not being a Users/Logs subdirectory in the awasu directory.

The specific error I am getting is:

31jul07 16:53:10 | Raising the channel event: ConsolidatedNewFeedItems
31jul07 16:53:10 | STDERR:
31jul07 16:53:10 | Traceback (most recent call last):
31jul07 16:53:10 | File "SaveChannelFeeds.py", line 159, in ?
31jul07 16:53:10 | processEvent()
31jul07 16:53:10 | File "SaveChannelFeeds.py", line 65, in processEvent
31jul07 16:53:10 | saveChannelFeed()
31jul07 16:53:10 | File "SaveChannelFeeds.py", line 92, in saveChannelFeed
31jul07 16:53:10 | shutil.copy( lastFeedFilename , saveFilename )
31jul07 16:53:10 | File "shutil.pyc", line 81, in copy
31jul07 16:53:10 | File "shutil.pyc", line 47, in copyfile
31jul07 16:53:10 | IOError: [Errno 2] No such file or directory: 'C:/Documents and Settings/OEM Student/Application Data/Awasu/Channels\\../Logs\\www_nhc_noaa_gov.xml'

I have set the save directory to another directory but nothing is being stored there. Also when I installed Awasu PE 2.3, the Users directory was not created and I have no Logs subdirectory within my username in this directory.

Can you please help?

Re: Users/Logs directory problem

Posted: Wed Aug 01, 2007 12:24 pm
by support
fepeacock wrote:The log on the hook indicates an error which I presume is a result of there not being a Users/Logs subdirectory in the awasu directory.

Ah, thanks for letting us know about this.

Awasu's file layout changed in 2.2.5 and since this hook was written prior to this, it's looking in the wrong place for the feed file.

I've uploaded a new version that fixes this.

fepeacock wrote:I have set the save directory to another directory but nothing is being stored there.

BTW, a file is only saved when new feed items are received.