greensun
Posts: 7
Joined: Fri Feb 27, 2004 8:58 am
Location: New Brunswick, Canada

Postby greensun » Sun Feb 29, 2004 7:21 am

I have installed 1.2.2 beta under Win98 (yesterday). I think I did it correctly and things are running well for the most part. My problem is that I set up a number of channels, that seemed to install and update fine. 24 hours later, when I go to update these channels I get an error message suggesting that Awasu couldn't resolve server name. Any ideas? I am totally new to RSS and XML. It seems like it would be very handy though and save alot of time getting just the information that I want from the net, once I get things squared away. My research indicated that Awasu is one of the better programs around. Happy Leap Year Day to all ...
Forest Green

User avatar
support
Site Admin
Posts: 2925
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Sun Feb 29, 2004 7:27 am

greensun wrote:when I go to update these channels I get an error message suggesting that Awasu couldn't resolve server name.


This is most likely a problem with something other than Awasu e.g. some temporary problem at your ISP or the web site you are trying to connect to. Try opening the web sites in another browser window. and see what happens.

I'm guessing this is only happening for some of your channels? In all likelyhood, this will clear itself up shortly.

greensun wrote:My research indicated that Awasu is one of the better programs around.


Thanks! We think so too :-) 8)

greesun

Postby greesun » Sun Feb 29, 2004 3:12 pm

Thank you very much for your quick response. And you were right. The problem did resolve itself and I suspect that it was my ISP. This is just great ! :wink:


Return to “Awasu - Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests