View unanswered posts | View active topics

Reply to topic  [ 5 posts ] 
Post columns not unique
i'm using 2.03 AE. i recently had problems with my existing installation (i think i didn't correctly follow the upgrade path), so i exported my channels (synchronize>save sync data), and did a clean, proper install from 2.0->2.03, and imported the feeds. on friday the feeds wouldn't update automatically.

this morning i get the following error message for all my feeds:

Code:
Can't update the feed - columns feed_id, seq_no are not unique


i ran archivemaintenance and also deleted all the files in my index folder. made no difference.

xp pro, sp2, no firewall in use (behind corporate firewall).


Mon Sep 20, 2004 12:27 pm
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Posts: 2897
Location: Melbourne, Australia
Post Re: columns not unique
Anonymous wrote:
this morning i get the following error message for all my feeds:

Code:
Can't update the feed - columns feed_id, seq_no are not unique


i ran archivemaintenance and also deleted all the files in my index folder. made no difference.


This is a problem with the archive itself rather than the search index so deleting the Index folder is not going to help.

If you have FTP space somewhere, could you please zip up the entire Awasu directory and let me know where to get it and I'll take a look.


Mon Sep 20, 2004 1:05 pm
Profile WWW

Joined: Mon Sep 20, 2004 12:17 pm
Posts: 2
Post 
i sent you a pm with the link. just making sure you got it.


Fri Sep 24, 2004 10:04 am
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Posts: 2897
Location: Melbourne, Australia
Post 
yeehizzle wrote:
i sent you a pm with the link. just making sure you got it.


I got it OK - IIRC, I sent you an email about it.

I haven't forgotten but it's been an extraordinarily busy week and I won't have time to look at it until probably tomorrow.

For the record, in the email I suggested you do the following:

- take a backup of your Awasu installation directory.
- delete ARCHIVE.DB and the Index sub-directory and restart Awasu.

You will lose your archived items but Awasu will start working again.


Fri Sep 24, 2004 3:14 pm
Profile WWW

Joined: Mon Sep 20, 2004 12:17 pm
Posts: 2
Post 
yup, i got it. thanks for working this out. i did as you said and i have my feeds back! ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.


Mon Sep 27, 2004 10:48 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: