View unanswered posts | View active topics

Reply to topic  [ 2 posts ] 

Joined: Tue Feb 24, 2004 4:20 pm
Posts: 31
Location: Piikkiƶ, Finland
Post Error adding channels in 2.1.1beta
When adding a channel in 2.1.1beta (advanced edition), I get the following error:

Quote:
There was a problem removing this channel from the search index.

ERROR 2: Invalid parent ID.


I have selected not to archive content for these new channels, and to exclude them from search. I've not tried adding other channels without these options yet. In addition, I've had these same channels in Awasu - I removed them a couple of days ago (with Awasu 2.1) so I could add them back with these options; just changing the options seemed to cause some problems.


Mon Apr 04, 2005 7:14 am
Profile ICQ

Joined: Tue Feb 24, 2004 4:20 pm
Posts: 31
Location: Piikkiƶ, Finland
Post Re: Error adding channels in 2.1.1beta
topeju wrote:
I've not tried adding other channels without these options yet.


I just added another channel (also one of the ones I'd removed earlier) with archiving and included it in search. The error did not pop up.

I also forgot to note that the error message seems to be harmless, the added channels seem to work ok in any case.


Mon Apr 04, 2005 7:22 am
Profile ICQ
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online
Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: