View unanswered posts | View active topics

Reply to topic  [ 10 posts ] 
Post Webscrape Problems
Hi,

with this settings i only get a empty feed:

[ChannelParameters]
URL=http://www.itreseller.ch/PDA/default.cfm
UTCoffset=
BaseURL=http://www.itreseller.ch
Title=IT Reseller
Description=Business-Zeitschrift für die IT- und CE-Branche
MaxItems=50
Shorthand=
SectionPattern=<span class="text_normal">*.<br></span>
ItemPattern-1=<td><a href="(?P<L>.*?)" class="list_link_title">(?P<T>.*?)"</td></tr>
ItemPattern-2=(?P<D>)
ItemPattern-3=

didn't see my fault. Help please......

I also get the infamous 403 forbidden error with webscrapesettings.exe

Best regards

mamema


Tue Apr 05, 2005 10:32 am
Post 
...solved....thanks anyway.....


Tue Apr 05, 2005 10:37 am
User avatar

Joined: Mon Feb 26, 2007 2:08 am
Posts: 55
Post 
Does anybody know what causes this 403 forbidden error with webscrapesettings.exe?

I have it at home and on my work. :(


Mon Mar 05, 2007 2:42 am
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Posts: 2897
Location: Melbourne, Australia
Post 
diabloNL wrote:
Does anybody know what causes this 403 forbidden error with webscrapesettings.exe?

403 usually means something wrong on the server.

What happens if you try to update the channel in Awasu? How about if you take the URL being scraped and opening it in a separate IE window? How about a browser tab within Awasu?


Mon Mar 05, 2007 8:22 am
Profile WWW
User avatar

Joined: Mon Feb 26, 2007 2:08 am
Posts: 55
Post 
support wrote:
diabloNL wrote:
Does anybody know what causes this 403 forbidden error with webscrapesettings.exe?

403 usually means something wrong on the server.

What happens if you try to update the channel in Awasu? How about if you take the URL being scraped and opening it in a separate IE window? How about a browser tab within Awasu?


No problem in all that, only with Webscraper.exe. The url that I'm trying is:

http://www.psponly.nl :(


Mon Mar 05, 2007 10:06 am
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Posts: 2897
Location: Melbourne, Australia
Post Re: Webscrape Problems
mamema wrote:
I also get the infamous 403 forbidden error with webscrapesettings.exe

I've uploaded a new version of WebScrapeSettings. Download the whole package again from here and try again.


Mon Mar 05, 2007 10:39 am
Profile WWW
User avatar

Joined: Mon Feb 26, 2007 2:08 am
Posts: 55
Post Re: Webscrape Problems
support wrote:
mamema wrote:
I also get the infamous 403 forbidden error with webscrapesettings.exe

I've uploaded a new version of WebScrapeSettings. Download the whole package again from here and try again.


It works!!! This is going to make my life easier. I love this webscraper and I have made around 5 channels now and it works really good. Ihave some sites that only has a general RSS feed but publish the news on the website itself by platform (games). Now I only get the news, reviews, video's and impressions of my platform. 8)

Does this update mean that there was some bug in WebScrapeSettings.exe?

Thanks a lot! :wink:


Mon Mar 05, 2007 12:20 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Posts: 2897
Location: Melbourne, Australia
Post Re: Webscrape Problems
diabloNL wrote:
Does this update mean that there was some bug in WebScrapeSettings.exe?

I'm far too embarrassed to admit to anything :oops:


Mon Mar 05, 2007 1:12 pm
Profile WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Posts: 2897
Location: Melbourne, Australia
Post Re: Webscrape Problems
diabloNL wrote:
I love this webscraper and I have made around 5 channels now and it works really good.

BTW, if you think your config files might be of use to other people, please put them up on the wiki ::-):


Mon Mar 05, 2007 1:44 pm
Profile WWW
User avatar

Joined: Mon Feb 26, 2007 2:08 am
Posts: 55
Post Re: Webscrape Problems
support wrote:
diabloNL wrote:
I love this webscraper and I have made around 5 channels now and it works really good.

BTW, if you think your config files might be of use to other people, please put them up on the wiki ::-):


I will if I have some international config files. I now only have files for Dutch sites. :wink: I'm sure I will make my own config files even for sites that have a RSS feed, because sometimes the feed can be better. :D


Mon Mar 05, 2007 3:36 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 10 posts ] 

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron