mamema

Postby mamema » Tue Apr 05, 2005 10:32 am

Hi,

with this settings i only get a empty feed:

[ChannelParameters]
URL=http://www.itreseller.ch/PDA/default.cfm
UTCoffset=
BaseURL=http://www.itreseller.ch
Title=IT Reseller
Description=Business-Zeitschrift für die IT- und CE-Branche
MaxItems=50
Shorthand=
SectionPattern=<span class="text_normal">*.<br></span>
ItemPattern-1=<td><a href="(?P<L>.*?)" class="list_link_title">(?P<T>.*?)"</td></tr>
ItemPattern-2=(?P<D>)
ItemPattern-3=

didn't see my fault. Help please......

I also get the infamous 403 forbidden error with webscrapesettings.exe

Best regards

mamema

mamema

Postby mamema » Tue Apr 05, 2005 10:37 am

...solved....thanks anyway.....

User avatar
diabloNL
Posts: 55
Joined: Mon Feb 26, 2007 2:08 am

Postby diabloNL » Mon Mar 05, 2007 2:42 am

Does anybody know what causes this 403 forbidden error with webscrapesettings.exe?

I have it at home and on my work. :(

User avatar
support
Site Admin
Posts: 2924
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Mon Mar 05, 2007 8:22 am

diabloNL wrote:Does anybody know what causes this 403 forbidden error with webscrapesettings.exe?

403 usually means something wrong on the server.

What happens if you try to update the channel in Awasu? How about if you take the URL being scraped and opening it in a separate IE window? How about a browser tab within Awasu?

User avatar
diabloNL
Posts: 55
Joined: Mon Feb 26, 2007 2:08 am

Postby diabloNL » Mon Mar 05, 2007 10:06 am

support wrote:
diabloNL wrote:Does anybody know what causes this 403 forbidden error with webscrapesettings.exe?

403 usually means something wrong on the server.

What happens if you try to update the channel in Awasu? How about if you take the URL being scraped and opening it in a separate IE window? How about a browser tab within Awasu?


No problem in all that, only with Webscraper.exe. The url that I'm trying is:

http://www.psponly.nl :(

User avatar
support
Site Admin
Posts: 2924
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Mon Mar 05, 2007 10:39 am

mamema wrote:I also get the infamous 403 forbidden error with webscrapesettings.exe

I've uploaded a new version of WebScrapeSettings. Download the whole package again from here and try again.

User avatar
diabloNL
Posts: 55
Joined: Mon Feb 26, 2007 2:08 am

Postby diabloNL » Mon Mar 05, 2007 12:20 pm

support wrote:
mamema wrote:I also get the infamous 403 forbidden error with webscrapesettings.exe

I've uploaded a new version of WebScrapeSettings. Download the whole package again from here and try again.


It works!!! This is going to make my life easier. I love this webscraper and I have made around 5 channels now and it works really good. Ihave some sites that only has a general RSS feed but publish the news on the website itself by platform (games). Now I only get the news, reviews, video's and impressions of my platform. 8)

Does this update mean that there was some bug in WebScrapeSettings.exe?

Thanks a lot! :wink:

User avatar
support
Site Admin
Posts: 2924
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Mon Mar 05, 2007 1:12 pm

diabloNL wrote:Does this update mean that there was some bug in WebScrapeSettings.exe?

I'm far too embarrassed to admit to anything :oops:

User avatar
support
Site Admin
Posts: 2924
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:48 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Mon Mar 05, 2007 1:44 pm

diabloNL wrote:I love this webscraper and I have made around 5 channels now and it works really good.

BTW, if you think your config files might be of use to other people, please put them up on the wiki ::-):

User avatar
diabloNL
Posts: 55
Joined: Mon Feb 26, 2007 2:08 am

Postby diabloNL » Mon Mar 05, 2007 3:36 pm

support wrote:
diabloNL wrote:I love this webscraper and I have made around 5 channels now and it works really good.

BTW, if you think your config files might be of use to other people, please put them up on the wiki ::-):


I will if I have some international config files. I now only have files for Dutch sites. :wink: I'm sure I will make my own config files even for sites that have a RSS feed, because sometimes the feed can be better. :D


Return to “Awasu - Extensions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests