u live 1ce

Postby u live 1ce » Fri Nov 19, 2004 10:12 pm

Would like for it to allow me to control which proxy it uses. Now, it looks like it defaults to whatever is configured in IE at the time.

Also, please include Maxthon as a supported browser

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3022
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Sat Nov 20, 2004 2:31 am

u live 1ce wrote:Would like for it to allow me to control which proxy it uses. Now, it looks like it defaults to whatever is configured in IE at the time.


This has been added to The List.

u live 1ce wrote:Also, please include Maxthon as a supported browser


Maxthon is based on IE so there's actually no benefit in doing this.

u live 1ce

Postby u live 1ce » Mon Nov 22, 2004 4:58 pm

support wrote:
u live 1ce wrote:Would like for it to allow me to control which proxy it uses. Now, it looks like it defaults to whatever is configured in IE at the time.


This has been added to The List.

u live 1ce wrote:Also, please include Maxthon as a supported browser


Maxthon is based on IE so there's actually no benefit in doing this.


Not true...instead of putting a requested link into Maxthon, it pulls up a IE window. Please?

Thanks.

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3022
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Tue Nov 23, 2004 3:44 am

u live 1ce wrote:Not true...instead of putting a requested link into Maxthon, it pulls up a IE window. Please?


Make Maxthon your default browser and it will be used instead.

If you use the right-click menu from an Awasu browser window, it will always open in IE but this is because IE is not playing nicely. For your convenience, Awasu adds a "Open in default browser" menu item that does things properly.


Return to “Awasu - Feature Requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests