halinagold
Posts: 30
Joined: Thu Dec 21, 2006 12:13 pm
Location: Denmark
Contact:

Postby halinagold » Sun Apr 29, 2007 7:16 pm

When I right-click on a channel (or on a feed item) and click Mark all as read nothing happens.
That's on 2.3 Advanced

:(
Halina

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3022
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Mon Apr 30, 2007 1:48 am

halinagold wrote:When I right-click on a channel (or on a feed item) and click Mark all as read nothing happens.

It might sometimes take a few seconds for it to actually happen.

Given your other problems with read/unread items, your archive database might be having some problems. Run <tt>admin.exe</tt> and do an optimize and see if there are any errors.

halinagold
Posts: 30
Joined: Thu Dec 21, 2006 12:13 pm
Location: Denmark
Contact:

Postby halinagold » Mon Apr 30, 2007 5:35 pm

Interesting: I ran the admin.exe and it reported that "The archive database was optimized successfully and no errors were found."
Nevertheless, it did solve the problem above... now I could mark all as read.

Encouraged by that I sat the default back to "show unread feed items only". Then proceeded to a feed with a couple of unreads. Did a right-click and marked all as read - and immediately Awasu froze again....

Restarted it and changed the default again to "show all items" - and then it froze again. Will restart again....

Oh, mysterious Awasu... :wink:
Halina

halinagold
Posts: 30
Joined: Thu Dec 21, 2006 12:13 pm
Location: Denmark
Contact:

Postby halinagold » Tue May 01, 2007 2:47 pm

Awasu keeps on freezing at some point almost every time it's running, I can't quite see why. I have a feeling it's the connection with the browser (IE 7) that does it, but I'm not sure. It's not just because of the read/unread items.
I wonder if it might help to uninstall and then install from scratch. Can I do that without loosing all my channels?

I just realized I can tell Awasu that it should be using Modzilla instead of. I just did that and we'll see if that helps. Will keep you posted...

Thanks -
Halina

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3022
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Tue May 01, 2007 2:59 pm

halinagold wrote:I wonder if it might help to uninstall and then install from scratch. Can I do that without loosing all my channels?

If you un-install the software, all your data files are left in place and will still be there if you re-install Awasu.

However, doing this probably won't make much difference. The problem is far more likely to be caused by something in your archive database. You can try deleting your <tt>ARCHIVE2.DB</tt> file (tracks which items have been read and what's in your workpads). If that does't help (it should), delete <tt>ARCHIVE.DB</tt> (stores all your archived content).

halinagold
Posts: 30
Joined: Thu Dec 21, 2006 12:13 pm
Location: Denmark
Contact:

Postby halinagold » Tue May 01, 2007 4:10 pm

Wow!!

After deleting ARCHIVE2.DB I am now able to mark all as read/unread. I am also able to display unread items only without problems.
I just switched back to IE 7 and it still seems to work fine.
If you don't hear from me again it means that there's no freezing either.

Thanks!
Halina

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3022
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Tue May 01, 2007 4:25 pm

Cool :cool:

All the files and what they do are described here.


Return to “Awasu - Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests