Richi
Posts: 3
Joined: Tue Jun 26, 2007 9:24 am

Postby Richi » Tue Jun 26, 2007 9:31 am

Hello,

Yester i installed awasu 2.3 on my Windows Vista Business pc. The installation goes without any error, but after installaten I start awasu and there came a pop-up with the following error:
"Initialization failed. Can't load the search DLL: The specified module could not be found"

I install it again, but it doesn't matter, what can be the problem?

Greet,
Richi

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3021
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Tue Jun 26, 2007 10:20 am

Richi wrote:I start awasu and there came a pop-up with the following error:
"Initialization failed. Can't load the search DLL: The specified module could not be found"

It's working fine for me :-)

I assume you installed by running the installer EXE?

Open an Explorer window and go to the Awasu installation directory. Check that there are files called <tt>msvcp70.dll</tt> and <tt>msvcr70.dll</tt>. There should also be a directory called <tt>search</tt> with a file called <tt>search.dll</tt> in it.

Richi
Posts: 3
Joined: Tue Jun 26, 2007 9:24 am

Postby Richi » Tue Jun 26, 2007 10:38 am

yeah, that's right.
It's all in it.. :?

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3021
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Tue Jun 26, 2007 10:57 am

When did you download the program? Does it have 2.3<b><u>b</u></b> in the filename?

Richi
Posts: 3
Joined: Tue Jun 26, 2007 9:24 am

Postby Richi » Tue Jun 26, 2007 11:18 am

Yes, that's right.
I downloaded it yesterday..

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3021
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Tue Jun 26, 2007 11:27 am

I've sent you a PM.


Return to “Awasu - Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests