User avatar
prazim
Posts: 263
Joined: Mon Aug 08, 2005 4:17 pm

Postby prazim » Fri Sep 28, 2007 3:21 am

Hi Taka,
Typically when I get the can't update the channel error in Awasu, I run the optimize feature in Admin and then all seems well. That hasn't resolved my problem this time, so I am hoping you have the special elixir!

The error I am getting says it can't update the channel
xml parse failed
not well formed (invalid token)

the numbers and letters included vary by feed, but as it is happening with several feeds, I am thinking there is probably a common cause.

I have a 5 MB DSL connection so don't think that the speed of downloading the data is the issue, but you will know best, I'm sure!
thanks in advance for your help,
Sue

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3021
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Fri Sep 28, 2007 5:02 am

Post the feed URL's and what version of Awasu you are using.


User avatar
support
Site Admin
Posts: 3021
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby support » Sat Sep 29, 2007 4:15 am

sue wrote:I'm using version 2.32

There appears to be a bug in Windows that causes the same symptoms as what you're seeing. I've sent you a special build that contains a workaround that is being tested by some other people.

User avatar
prazim
Posts: 263
Joined: Mon Aug 08, 2005 4:17 pm

Postby prazim » Mon Oct 01, 2007 9:44 pm

got it Taka. All seems to be fine today. many thanks.


Return to “Awasu - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest